Weekend vol vreugde!
Door: Liselore
Blijf op de hoogte en volg Liselore
30 Januari 2007 | Verenigd Koninkrijk, Cambridge
Hello allemaal!!
Wat heb ik genoten de afgelopen dagen en er is zoveel te vertellen. Jullie kennen allemaal het verhaal over mn koreaanse huisgenoot maar inmiddels is er meer!! En Dit weekend zijn Floortje en Laurentine mij komen opzoeken hier in Cambridge!! Geweldig was dat!!
Vorige week moest ik natuurlijk ook nog naar school en dat was zoals alle weken vermoeiend maar leerzaam en gelukkig ookheel gezellig! En toen eindelijk vrijdag kwamen Floortje en Laurentine met de trein hier in Cambridge aan. Heb ik ze opgehaald en zijn we gaan lopen naar hun Bed and Breakfast... Niet echt een bed and Breakfast te noemen.... eerder een soort spookhuis waar in een kamer een bed staat en je de lijken in de ijskast vindt( niet letterlijk natuurlijk) We hebben de naam dus verranderd in Bed and Break Fast. Het bed was wel redelijk maar de eerste nacht zijn de dames en natuurlijk al doorheen gezakt. Uhm... de douche stond vol met schimmel en het bad viel uit elkaar. Ohja, het ontbijt bestond uit 1 klein pakje melk( keep cool and in a refridgerator after opening) met een klein doosje cereals ergens aan het voeteneinde van je bed. dus helemaal niet cool bewaard! Maar ach... ze hebben het op het nippertje overleefd. Vrijdag zijn we een stukje het centrum in gaan lopen en hebben we bij een italiaans restaurant een pizza gegeten... de rest was te duur voor ons als arme studenten/scholieren. Daarna naar huis gegaan om lekker te slapen.
Zaterdag zijn we het centrum van Cambridge in gegaan en hebben we veel winkels en de markt gezien. Ook nog langs kings College gelopen. Deze dag ook 2 keer in de starbucks gespot... (en toen had ik 's avonds ineens een starbucks beker thuis??? da's gek?!) En het mooie avontuur die dag: ik had al maandag voor 5 pond schoenen gekocht en die waren dus eigenlijk wel te klein. Zag ik zaterdag ineens dat je nu Buy one get on free kreeg op de afgepreisde schoenen.... En ja, toen hadden ze ineens wel maat 40 die ik pas. Floortje wilde ze ook wel hebben dus hebben we voor 5 pond 2 paar schoenen gekocht, maat 38 en maat 40. Nu heb ik een maat 39 over die Laurentine helaas niet past maar daar vind ik wel een goed tehuis voor hoor!! Vermoeid en hongerig gingen we op zoek naar iets eten... eigenlijk wilde we noodles bij de supermarkt kopen maar daar heb je niet genoeg aan dus hebben we een hele gezonde hamburger gekocht bij de snackbar. En uiteindelijk geen noodles gegeten... 'S avonds in het hotel een beetje lol gemaakt, filmpjes over de lijken in de ijskast en wat tv gekeken. Niet uit gegaan omdat we zondag naar LONDON zouden gaan.
Dus inderdaad zondag om 9 uur(ik, F + L 09.15)op het station en voor 15,20 pond een retourtje london inclusief metro en bus... heel relaxed. Daar zijn we de hele dag geweest... een heerlijk echt engels ontbijt gegeten en een beetje geshopt. Ook naar Harrods en Harvey Nichols geweest. Pff gewoon echt heel leuk!!!
Maandag waren ze er gelukkig nogsteeds en ben ik 1 dagje niet naar school geweest en hebben we Het Grafton Shopping Centre gezien en daarna in het Centrum wat soufenirs gekocht. Daarna met de bus naar mijn huis gegaan om de tassen op te halen en naar het station te gaan. En toen kwam het moment van afscheid nemen... Floortje en Laurentine konden het niet droog houden en wilden het liefste hier blijven wonen met mij maar ik vond het wel genoeg geweest en heb ze de trein in geduwd... toen vertrokken ze en was ik weer alleen.
Nu over mn koreaan:
Donderdag was hij ineens niet thuis toen we gingen eten en dachten we eigenlijk dat hij misschien verdwaald was... zelfs na 4 dagen maarja hij is er wel de persoon voor. toen ik om kwart voor 9 naar Tripos Court ging om een kaarspel te spelen stond z'n eten nog op tafel en toen ik om half 12 terug kwam stond het er nogsteeds. Toen ik om half 2 nogsteeds wakker was hoorde ik hem thuis komen en na een tijdje ging mijn kamer deur ineens open HALLO!!! dat doe je toch niet... ik heb toch ook mn privacy... maar hij deed de deur meteen dicht toen hij zag dat ik sliep(naja ik deed alsof) Toen heb ik heb het hele weekend niet gezien... totdat hij zondag ochten naar londen ging, wat ik niet wist anders wilde hij met ons reizen. Hij vertrok heel vroeg en deed om half 8 weeeer mn kamerdeur open... wat bezield hem toch??? ff checken of ik ook wel thuis ben... gister heb ik het aan mn host-moeder verteld en ze zei dat hij waarschijnlijk donderdag heel dronken was geweest omdat ze de WC had moeten schoonmaken omdat ze duidelijk zag dat er gekotst was... ik was het niet dus moet hij het wel zijn geweest, of hij had last van spetterpoep. Naja ze ging dit aan mn host-vader vertellen en die zou tegen hem zeggen dat hij niet meer mn deur open moet doen.
Maar het grappigste deze week gebeurde toch echt gisteravond bij het eten. We aten soep en hij kreeg brood erbij. Maar toen z'n soep op was waren z'n boterhammen nog niet op, als toetje aten we ijs en ik durf te wedden voor heeeeeel veel geld dat jullie nog nooit een koreaan ijs op z'n brood hebt zien smeren en het zo op te eten. haha, onopvallend lachen is echt heel moeilijk... sorry:D
Deze week eet ik mn eigen boterhammen voor lunch na zo'n duur maar heel leuk weekend... ik ga thuis proberen of de foto's op de computer kunnen...
Kusjes van mij(K)
Sommige zinnen uit mn verhaal hierboven zijn misschien een beetje aangedikt of niet waar maar over de koreaan is wel alles waar!
Doei!
Nu over mn koreaan:
Kusjes van mij(K)
Doei!
30 Januari 2007 - 17:03
Papa:
wat een stories. Heb je ze al verkocht aan de NRC? Maak er een @Ik-je van. Ik zal je later deze week bellen. My gaat het wel goed na mijn val. Gezicht wordt ook weer toonbaar.
Als je mij je Hulpfonds Liselore bankrekening geeft dan stort ik een survival bijdrage.
Liefs papa -
30 Januari 2007 - 18:10
Cien:
hahahahahhhahaha
wat een grap. ik wil die filmpjes wel eens zien en die hoogteziekte van je stop je maar in een potje, kan ik er nog eens om lachen! dit komt nooit meer goed! zeg enne, woont je koreaan nou nog daar of niet??
xxx -
30 Januari 2007 - 19:34
Floortje:
Lieve liseloortje! Ik vond het helemaal top! Heb het echt heel erg naar mijn zin gehad! Die blaar de laatste dag vergeten we dan maar even. Heerlijk al die opmerkingen! Ons Bed&break fast duidelijk een aanrader voor andere bezoekers, bij deze!
Ik mail je snel alle foto's! Dag spetterpoepie van me! xxxx -
30 Januari 2007 - 21:58
Isabé:
wat een verhalen ja! je geniet daar wel he! maar die koreaan moet niet vervelend worden.
misschien kan ik die schoenen wel aan :P ik heb maat 39 als jij 40 hebt!
XXX -
31 Januari 2007 - 16:50
Mother:
good laughing..... have fun take care doei -
31 Januari 2007 - 19:44
Florentine:
Je beleeft in ieder geval spannendere avonturen dan ik hier in Amsterdam en op werk.. Wanneer gaat die Koreaan weer back to his roots?
Kiss Florentine -
01 Februari 2007 - 06:40
Birgit:
hoi lieve lies!!!
wat een verhalen allemaal, haha, gelukkig verveel je je daar niet! mis je wel een beetje......hoop dat het ook goed gaat op school, maar dat geloof ik wel! heel veel plezier daar!!!
kus bir -
05 Februari 2007 - 19:10
Eva:
Heeee lieserdepies! Wat goed om te horen dat je het weer leuk hebt daar! Ik ben zooo benieuwd naar hoe het daar allemaal eruit ziet enzo! Ik wil echt graag foto's zien! Als je terugkomt moet je maar een dia-avondje organiseren! Heeeeeelee dikke kus!
Evertpevert!