Verandering! - Reisverslag uit Cambridge, Verenigd Koninkrijk van Liselore Dorp - WaarBenJij.nu Verandering! - Reisverslag uit Cambridge, Verenigd Koninkrijk van Liselore Dorp - WaarBenJij.nu

Verandering!

Door: Liselore

Blijf op de hoogte en volg Liselore

12 Maart 2007 | Verenigd Koninkrijk, Cambridge

hoi allemaal, bedankt voor jullie kaartjes, tijdschriften, mailtjes en krabbels!Heel leuk om te lezen en lekker te ontspannen, nederlands is toch nog wel wat makkelijker dan wekenlang engels lezen en schrijven. Zeker na zaterdag, op 1 dag 6 uur engelse examens maken is niet grappig! De organisatie is zo slecht, eerst begin je om half 10, wordt er niet duidelijk verteld waar je heen moet, er waren 2 zalen en je gaat gewoon een groep achterna omdat je verder niets wordt verteld. Moesten we dus met mijn klas en wat anderen de hele andere kant op... handig zo'n 10 minuten voordat we begonnen. Waren we eindelijk klaar met het eerste onderdeel, lezen na 1,5 uur moesten we meteen zonder pauze ook nog eens anderhalf uur gaan schrijven. Echt vermoeiend in een zaal waar de verwarming uitstaat en je half bevriesd!
Toen hadden we 3 kwartier pauze om in de buurt, waar bijna niks is een plek te vinden om iets te lunchen... van zo'n officieel examen had ik toch wel iets anders verwacht.
Helaas was het examen best wel moeilijk maar sprak net mn leraar en die zei dat alle studenten dat meestal zeggen en dat het te vergelijken is met wat we hebben geoefend. Dat betekent dat er nog een kans is dat ik voor alle onderdelen slaag... Maar de uitslag is pas 5 mei op internet te zien... ook zoiets geks.

Maarja, nu ben ik dus veranderd van klas want eerst deed ik de voorbereidings klas voor het examen en nu zit ik in de gewone advanced klas waar de leraren een stuk saaier zijn en ik het gevoel heb dat ik echt een niveau naar beneden ben gegaan. Maar ze hebben gewoon geen hoger niveau dus dit is de enige oplossing tenzij ik in de business klas wil maar daar schiet ik zelf niets mee op omdat ik daar niks mee heb.
Maar ik zal met papa vanavond even bespreken of ik misschien verander van 25 naar 20 lessen per week. M'n oude leraar vond dat wel een goed idee, zo kan ik meer van mn laatste weken genieten en heb ik niet veel te klagen maar meer lol....

Zaterdag na het examen ben ik met wat klasgenoten uit eten geweest bij een italiaans restaurant (heerlijk) en zijn we daarna uit gegaan om te vieren dat wel klaar waren. Helaas was de muziek niet heel goed maar we hebben een goede tijd gehad... En jammer dat ik toen afscheid moest nemen van heel veel mensen die weer naar huis gingen!

Het weer hier in Cambridge is sinds 2 dagen echt heerlijk! heb mn zomerjas maar uit de kast getrokken en hoef niet heel veel dikke truien meer aan... hoop maar dat het zo blijft en dit weekend wat kleren mee naar huis kan sturen!
Want waar ik naar uitkijk is de komst van papa vrijdag! Heb zin om weer net als met isabe lekker nederlands te praten lekker te eten en te ontspannen. En londen te zien voor 2 daagjes(waarschijnlijk)

Vorige keer maakte ik een fout, toen kwam ik dus op zaterdag al over 3 weken thuis in plaats van 4... en dat betekend, ik vlieg op zaterdag 31 maart om 14.50... het vliegen met tijdverschil neemt ongeveer 2 uur dus ben ik rond 5 uur weer in amsterdam... kijk er al wel een beetje naar uit omdat ik mn eigen huis, bed en zeker ook eten mis!
en dan ka ik echt alle dingen gaan kopen die ik voor Ghana nodig heb waar ik op 8 april naartoe vlieg om 13.35 vanaf schiphol!
Dan vlieg ik op 11 juni daarvan weer terug en heb ik alle tijd om na te genieten en met iedereen af te spreken!!!
Tot snel en probeer het vol te houden zonder mij;)
Kus

• 12 Maart 2007 - 16:23

Zusje:

Ik ga de nachtjes aftellen totdat je er weer bent!

xxxxx

• 12 Maart 2007 - 17:39

Zusje:

Ik ook! xxxx

• 12 Maart 2007 - 18:08

Daddy:

I'll call tonight en we zullen Londen laten weten dat je er bent!.

Liefs,

• 13 Maart 2007 - 10:13

Neeltje:

Heeeeee lies,
    We missen je wel een beetje hoor in paradiso en de sugar. Eva en ik zullen woensdag een dansje aan jou opdragen. En wij gaan vrijdag op wintersport!!!! Hiha. OW ja ik heb gister me rijbewijs gehaald!!!!! In 1 keer, ben je trots op me????
    Zie je zo snel mogelijk.
    KUS